اسید مالیک

اسید مالیک
اسید مالیک
مشخصات کلی
نام شیمیایی 2-هیدروکسی بوتاندیوئیک آسیت
نامهای دیگر هیدروکسی بوتاندیوئیک اسید
2-هیدروکسی سوسینیک اسید
L- اسید مالیک
D- اسید مالیک
(-)-مالیک اسید
(+)-اسید مالیک
( S )-هیدروکسی بوتاندیوئیک اسید
( R )-هیدروکسی بوتاندیوئیک اسید
فرمول مولکولی C 4 H 6 O 5
لبخند می زند O=C(O)CC(O)C(=O)O
جرم مولی ?،?? g/mol
ظاهر ?
شماره CAS [617-48-1]
امکانات
چگالی و فاز 1.609 گرم بر سانتی متر 3 ، ?
حلالیت در آب 558 گرم در لیتر (20 درجه سانتیگراد) [1]
نقطه ذوب ?°C (? K)
نقطه جوش ?°C (? K)
اسیدیته ( pKa ). ?
پایه ( pKb ). ?
چرخش کایرال [α] D
ویسکوزیته ? cP  ?°C’de
ساختار
شکل مولکولی ?
هندسه هماهنگی ?
ساختار کریستالی ?
لحظات Dipol ? D
خطرات
MSDS لینک MSDS خارجی
خطرات اصلی ?
NFPA 704
نقطه انفجار ?°C
توضیحات R/E ر :؟
س :؟
شماره RTECS ?
اطلاعات تکمیلی
ساختار و
ویژگی ها
n ، ε r ، در مقابل.
ترمودینامیک
وریلر
رفتار فاز
جامد، مایع، گاز
داده های طیفی UV ، IR ، NMR ، MS
ترکیبات مرتبط
آنیون های دیگر ?
کاتیون های دیگر ?
مرتبط با ؟ ?
ترکیبات مرتبط ?
مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد، اطلاعات برای مواد/مواد در شرایط استاندارد (25 درجه سانتیگراد، 100 کیلو پاسکال ) داده شده است
. سلب مسئولیت و منابع

اسید مالیک نوعی اسید میوه است و یک ترکیب آلی است که به طور طبیعی در بسیاری از میوه ها و سبزیجات یافت می شود . اسید مالیک هزاران مزیت دارد. اسید مالیک ترکیبی است که به ویژه در میوه های ترش و سیب یافت می شود. اسید مالیک یک ماده غذایی بی خطر شناخته شده بین المللی است. این عامل منبع به عنوان محافظ و تنظیم کننده مقدار PH استفاده می شود.

پمپ پریستالتیک ریلکس Realax IP

پمپ دیافراگمی

در غذا

اسید مالیک اولین بار توسط کارل ویلهلم شیل در سال 1785 از آب سیب جدا شد.

در سال 1787، Antoine Lavoisier استفاده از نام acide malique را پیشنهاد کرد که از کلمه لاتین سیب، mālum – نامی از جنس سیب، Malus گرفته شده است.

در آلمانی به آن Äpfelsäure (یا Apfelsäure ) می گویند که پس از جمع یا مفرد چیزی ترش از میوه سیب است، اما به نمک های آن Malat(e) می گویند .

اسید مالیک اسید اصلی در بسیاری از میوه ها از جمله زردآلو ، شاه توت ، زغال اخته ، گیلاس ، انگور و میرابل است. در سایر میوه ها مانند هلو ، گلابی ، آلو ، به و مرکبات با غلظت کمتری یافت می شود.

ترشی سیب های نارس به دلیل اسید مالیک است. سیب ترش بسیار اسیدی است. در انگور و بیشتر شراب ها، گاهی اوقات در غلظت های بالا تا 5 گرم در لیتر یافت می شود. به شراب مزه ترش می دهد . با افزایش رسیدن انگور مقدار آن کاهش می یابد . طعم اسید مالیک در ریواس بسیار شفاف و خالص است که طعم اصلی آن است . همچنین یکی از مواد تشکیل دهنده برخی از طعم دهنده های سرکه مصنوعی مانند چیپس سیب زمینی با طعم «نمک و سرکه» است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *